Vállalatunk 2017-ben részt vesz a ZeroCO2 Programban, ellentételezte környezetterhelése egy részét.

Rendszertervezés és racionalizálás

Ha új IT beruházást tervez, vagy régi infrastruktúráját fejlesztené, konszolidálná, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére a projekt minden fázisában.

A kezdetektől fogva a Szerverház fő irányelvei közé tartozott, hogy vásárlóit és leendő ügyfeleit komoly szakmai tanácsokkal segítse egy beruházás – vásárlás során. A jelenlegi üzleti környezetben egyre fontosabb, hogy a rendelkezésre álló források a lehető legoptimálisabban legyenek kihasználva – különösen az IT-ban, ahol forint milliókról, tízmilliókról beszélünk.

Számos kérdés felmerülhet új eszközök beszerzése során – kompatibilis lesz-e a régi rendszerrel, hogyan lehet majd bővíteni, illetve milyen gyorsan veszíti az értékét? Mitől lesz gyors az adattároló rendszer, hogyan lesz hibatűrő a szolgáltatás? Ilyen és ehhez hasonló kérdések minden IT szakember fejében felmerülnek időről-időre. Első vonalbeli kereskedő kollégáink igyekeznek minden ilyen kérdésre kielégítő választ adni, de egy bonyolultabb helyzetben szükség lehet egy átfogóbb, több lehetőséget is felsorakoztató implementációs tervre. Ha sikerült kiválasztani a megfelelő változatot, segítünk a felépítésben, üzembe helyezésben is. A később felmerülő kérdések tekintetében is számíthat ránk, legyen szó üzemeltetésről, problémamegoldásról vagy finomhangolásról, optimalizálásról.

Szakmai kompetenciáink a teljesség igénye nélkül:

  • Átfogó hardver ismeretek szerver, adattároló SAN és LAN hálózati ismeretek
  • Operációs rendszer és alkalmazások optimalizálása az infrastruktúrához
  • Microsoft Windows Server és alkalmazásai
  • Linux kiszolgálók és internetes alkalmazások
  • Virtualizációs környezetek kialakítása
  • Desktop és alkalmazás virtualizáció, távoli asztalok, vékony kliensek
Időtúllépés
Lejárt munkamenet