Vállalatunk 2017-ben részt vesz a ZeroCO2 Programban, ellentételezte környezetterhelése egy részét.

Beszerzés gyorsan, beruházás-védelemmel

A világ több, mint 3000 független hardver-kereskedőjével állunk online-kapcsolatban, közülük több száz már ügyfelünk beszállítóként vagy vevőként. Kereskedelmi gyakorlatunk a kereslet-kínálat szabályozta valós, piaci árakra és létező, fizikai eszközökre épül.

Saját raktárkészletünkön kívül hozzáférünk partnereink több száz millió USD értékű készleteihez – így a szállítási idő a Szerverház esetében 0-10 nap, szemben a hagyományos disztribútori csatornákon keresztül kínált 20-40 napos szállítási idővel.

Árainkat nem befolyásolják a gyártói, disztribútori érdekek, kizárólag a nemzetközi kereslet-kínálat aktuális helyzete – így áraink legtöbb esetben versenyképesek a „hivatalos gyártói ajánlattal”.

Mivel részt veszünk mind az új, mind a felújított IT eszközök nemzetközi kereskedelmében, vevőinkkel akár a vásárlás pillanatában meg tudunk állapodni későbbi visszavásárlási értékben – hiszen mindig van piacunk a korábban már birtokolt (Pre-Owned) eszközök értékesítére.

A garanciális kérdéseket saját erőforrásból oldjuk meg: rendelkezünk lekérdezhető saját garanciális adatbázissal, budapesti raktárunkban elkülönített cserealkatrész bázissal, technikai szakemberekkel és 14 év szakmai tudással.

Időtúllépés
Lejárt munkamenet