Vállalatunk 2017-ben részt vesz a ZeroCO2 Programban, ellentételezte környezetterhelése egy részét.

Céginformáció

Cégünk magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, kilencedik éve működő vállalkozás.

Az alapító tulajdonosok az informatika területén évtizedes kereskedelmi és technikai tapasztalattal rendelkeznek. Megalapításakor olyan ügyfélközpontú üzletvitel kialakítása volt a cél, amely segít az igényekhez legmegfelelőbb megoldásokat találni, akár új szerver és adattároló beszerzéséről, akár felújított eszközök alacsony Teljes Tulajdonlási Költséggel (TCO) való rendszerbeállításáról vagy meglévő berendezés bővítéséről legyen szó.

Tevékenységünk során széles körű kapcsolatrendszert építettünk ki számos gyártóval, illetve szakemberrel.

Az évek alatt olyan szakmai kompetenciákra tettünk szert, ami által egyedülállóan versenyképes áron és rövid időn belül tudunk optimális megoldást szállítani ügyfeleink részére. Számos megrendelőnk folyamatosan velünk tervezteti szerver és tároló infrastruktúráját és ránk bízza a beszerzési és support feladatokat is.

A hatékony működés érdekében budapesti raktárainkban nagy értékű raktárkészletet tartunk fent. A választékot úgy állítjuk össze, hogy abban szerepeljenek a legújabb és legnépszerűbb technológiák, valamint folyamatosan vásárolunk off-lease és "beragadt" készleteket, régebbi modellek bővítésének vagy javításának érdekében.

Eredetileg a legnevesebb gyártók (Dell, HP, IBM) x86 (esetenként IBM Power) alapú rack, torony és blade szervereit és lemezes illetve szalagos adattárolóit és ezek alkatrészeit forgalmaztuk. Ezt a termékkört az elmúlt időszakban kibővítettük aktív hálózati eszközökkel (HP Procurve, Cisco, MikroTIK), SAN hálózati eszközökkel (Brocade) a vezető gyártók (HP, Lenovo, Dell) desktop és notebook kliens számítógépeivel.

A 2005 januári indulás óta több, mint 2200 db IBM, HP és Dell szervert (ezen kívül több, mint 800 db HP MicroServert), valamint több, mint 1000 db IBM és HP lemezes és szalagos adattároló eszközt értékesítettünk.

A hardverek értékesítésén túl garanciális és garancián túli szerviz és alkatrészellátást biztosítunk on-demand és szerződéses formában. Szolgáltatási portfóliónk továbbá felöleli a legkülönbözőbb, jellemzően hardverhez kötődő feladatokat: virtualizáció, szoftveres és hardveres installáció, konfigurálás, tesztelés, üzemeltetés, rendszerfelügyelet, projektmanagement, oktatás.

Az ügyfeleink a legjobb reklámunk, elégedett cégek és informatikai vezetők ajánlanak minket, mivel számos IT problémát megoldottunk már, jobban vagy gyorsabban, mint a versenytársaink.

A Szerverház Kft. felhőszolgáltatóként is működik, megrendelőink száma folyamatosan növekszik.

Tisztelettel,
a Szerverház Csapat

Időtúllépés
Lejárt munkamenet