Igénytől a javaslatig

Partnereink a legkülönbözőbb méretű és profilú gazdasági társaságok.

A piac változásaira reagálva a tulajdonosi érdekek és a vállalati stratégia alapján üzleti döntéseket hoznak. Ezeket a döntéseket a legtöbb esetben a vállalati informatikai rendszerben is le kell képezni, hogy az IT, vagy – fogalmazzunk inkább így, az ICT, az infokommunikációs rendszer - a legnagyobb hatékonysággal legyen képes támogatni az üzletet.

Az elmúlt 15 évben a partnereinkkel történő beszélgetéseken gyűjtött tapasztalatokat felhasználva mi a Szerverháznál hiszünk abban, hogy az adott helyzetből: infrastruktúrális feltételekből, meglévő eszközparkból, jelenlegi emberi erőforrásokból kiindulva a legjobb és leggazdaságosabb megoldást vagyunk képesek ajánlani partnereinknek az informatikai rendszerük fejlesztésére vagy átalakítására.

Tehetjük ezt azért, mert ahelyett, hogy az informatikai gyártók eladási célszámait és egyéb érdekeit tartanánk szem előtt, a nemzetközi informatikai árutőzsde szereplőjeként a piaci ármozgásokból származó előnyöket is tovább tudjuk adni partnereinknek. Ezen túl, több tucat informatikai specialista stratégiai partnerünk szaktudását és kapacitásait tudjuk hadrendbe állítani szükség esetén, az ICT teljes vertikumában.

Image